O ZDRAVOTNÍCKE NÁDOBE „ČÍNSKE ZDRAVOTNÍCTVO“

O ZDRAVOTNÍCKE NÁDOBE „ČÍNSKE ZDRAVOTNÍCTVO“

Nový produkt MAK Internet tento týždeň má ahrniec zdraviaktoré by som vám rád predstavil.
Má všestrannosť, ako je dusené vtáčie hniezdo, želatína zo somárskej kože, ženšenová polievka, voňavý čaj, ovocný čaj atď.
Poďme sa pozrieť na výhody čínskych doplnkov pre zdravie.

Čo je to polievka z vtáčieho hniezda?

V niektorých ázijských kultúrachpolievka z vtáčieho hniezdanie je len pochúťkou, ale aliečivá zmes, o ktorom sa predpokladá, že napomáha tráveniu,posilniť imunitný systéma — možnojeho najväčším predajným miestom- zvýšenie libida.

1896.jpg_wh300 unnamed

čo je ejiao?

Ejiao (povedal: eh-gee-yow)je tvrdý gél, ktorý je možné rozpustiť v horúcej vode alebo alkohole na použitie v jedle alebo nápoji alebo v kozmetických výrobkoch, ako sú krémy na tvár.Verí sa, že ejiao zlepšuje krvný obeh, používajú ho ako krvné tonikum ľudia s anémiou, nízkym počtom krviniek alebo reprodukčnými problémami.

images

Čo je to ženšen?

Ženšen sa vzťahuje na jedenásť rôznych odrôd krátkej, pomaly rastúcej rastliny s mäsitými koreňmi.Verí sa, že ženšenobnoviť a zlepšiť pohodu.Je to jeden z najpopulárnejších bylinných prípravkov.

5fd86b4367095

-Health Pot Style
 https://www.mak-homelife.com/multi-functional-health-care-tea-maker-and-kettle-pot-product/ https://www.mak-homelife.com/oem-modern-design-multi-functional-health-care-tea-maker-and-electric-kettle-product/ https://www.mak-homelife.com/mini-healthy-care-beverage-travel-multi-function-electric-kettle-product/ 

Čas odoslania: 28. októbra 2021